Terug naar de lijst met ervaringen

What you see is what you get!

Al enige tijd gebruik ik producten van PharmaHorse. Wat ik een heel belangrijke en een echt goede eigenschap vind is dat de producten 100% puur zijn. Dit is ook te merken bij het gebruik van de producten.

Zo heb ik bijvoorbeeld een merrie in training die vooral in het begin moeilijk geconcentreerd kan blijven tijdens het rijden. Sinds ik Magnesium van PharmaHorse gebruik merk ik zeker verschil en gaat het echt beter! Voorheen heb ik ook weleens andere merken geprobeerd maar daarvan had ik dan meer nodig om het resultaat te verkrijgen.

PharmaHorse Elektrolyten is een van mijn andere favorieten. Helemaal als t wat warmer weer wordt. In die periodes zullen vooral de wedstrijdpaarden baat hebben bij dit product - ze moeten immers ook bij warmer weer topprestaties neerzetten en kunnen dan wel extra ondersteuning gebruiken. Door het gebruik van Elektrolyten  herstellen de paarden sneller en zullen ze ook minder snel 'verzuren'. Ik gebruik t ook als de paarden meerdere dagen achter elkaar moeten presteren.

Het gebruik van supplementen is een deel van je voer- en sportmanagement en dat moet gewoon top voor elkaar zijn met de zekerheid van dopingvrij en 'what you see is what you get'. Daarom ben ik ook zo blij met de producten van PharmaHorse!

Groetjes Femke

Terug naar de lijst met ervaringen