Terug naar de lijst met ervaringen

Om mijn paarden soepel te houden gebruik ik producten van Pharmahorse.

"Dat de producten allemaal 100% doping-vrij zijn is voor mij een absolute must"

Dagelijks train ik diverse paarden en met twee ben ik bijna wekelijks zeer actief in de wedstrijdsport, op het allerhoogste niveau. We hebben dus een druk trainings- en wedstrijdschema waarbij de wedstrijden door het hele land maar ook internationaal plaatsvinden.

Om mijn paarden gezond en soepel te houden en ondersteuning te geven gebruik ik al jaren producten van Pharmahorse.  Natuurlijk ging er wel tijd overheen voordat de resultaten zichtbaar werden. En ieder paard reageert natuurlijk anders en opname van voedingssupplementen is niet in alle gevallen direct zichtbaar. Maar dat ze er goed uitzien en fantastisch presteren kan iedereen zien. Dat herstel na een zware training en een pittige wedstrijd ook snel gebeurt kan ik goed merken.

Persoonlijk ben ik fan van de Vitamine E Excellent, al mijn paarden krijgen het en ze doen het er echt super op. Maar ook de andere producten van Pharmahorse vind ik geweldig. Ik kan me nog herinneren dat Apart als Jazz nakomeling zijn naam eer aan kon doen en soms wel heel apart kon reageren op de dingen om hem heen! Door hem magnesium te geven werd hij toch wat relaxter.

Dat de producten allemaal 100% dopingvrij zijn is voor mij een absolute must. En dat er geen kunstigmatige kleur- geur of smaakstoffen in de  producten zitten vind ik een prettig idee. ‘t Zijn de zaken die er niet in hoeven te zitten, waarom zou je ze er dan in stoppen?

Kim Schmid
www.kimschmid.nl

Terug naar de lijst met ervaringen