Terug naar de lijst met ervaringen

De paarden zijn losser door het lijf, herstellen sneller en zien er goed uit.

Dressuurruiter Sander Marijnissen runt samen met zijn vrouw Karina hun dressuurstal in het Noord-Hollandse Wormerveer. Naast meerdere eigen wedstrijdpaarden hebben ze ook pensionklanten.
Met veel plezier, passie voor de sport en liefde voor de paarden werken zij iedere dag op hun bedrijf. Sander brengt de paarden uit tot op het hoogste niveau, de Grand Prix.
 
“Dat wij het optimale willen halen uit de paarden is vanzelfsprekend. Daarbij wordt wel altijd de gezondheid, zowel mentaal, maar zeer zeker ook de lichamelijke gezondheid voor ogen gehouden.
Wij zijn zuinig op onze paarden. Een paard moet zich fijn voelen bij het werk dat ‘ie doet, of dat nou op beginners niveau is of op het hoogste niveau. Ook het herstel na de inspanning vinden wij belangrijk.
 
Goede voeding en betrouwbare voedingssupplementen helpen daarbij. Wij vertrouwen wat dat betreft op de kennis van PharmaHorse. De hoge kwaliteitseisen die zij aan hun producten stellen vinden wij het
goede uitgangspunt. We zien het verschil en voelen het bovenal. De paarden zijn losser door het lijf, herstellen sneller en zien er goed uit. Dat de producten daarbij 100% dopingvrij zijn vinden wij niet meer dan normaal."

 

Aldus,
Sander Marijnissen

Terug naar de lijst met ervaringen