Terug naar de lijst met ervaringen

De resultaten van de producten van PharmaHorse zijn duidelijk zichtbaar!

In de hippische sector is het aanbod in voedingssupplementen zeer groot en onoverzichtelijk. Daarom biedt het voor ons uitkomst dat de supplementen van PharmaHorse 100% puur zijn. Je weet wat je koopt en je weet wat je voert. Omdat wij bij “Coomans Dutch Sport Horses” actief zijn in het hogere segment paarden, kunnen we geen risico’s nemen door voedingssupplementen te geven,  waar de kwaliteit niet van gegarandeerd is of waar de actieve bestanddelen niet of nauwelijks aanwezig zijn. De puurheid van PharmaHorse is de reden dat wij sinds het begin van PharmaHorse, trouwe klant zijn. Wij gebruiken PharmaHorse supplementen al sinds lange tijd, omdat de resultaten ervan duidelijk zichtbaar zijn op onze paarden.


Tevens is het belangrijk als paarden in wedstrijdverband worden ingezet, de supplementen die worden gebruikt conform de richtlijnen zijn van de KNHS en de FEI. Alle producten van PharmaHorse zijn 100% dopingvrij, zo komen ruiters/amazones niet voor onaangename verassingen te staan.

Wij geven veel trainingen en begeleiding. Wij kijken dan de combinatie aan en des gewenst adviseer ik dan een passend product. Twee recente voorbeelden zijn: ik had laatst een pony in de les, deze was nogal onrustig, vervolgens heb ik Magnesium Citraat van PharmaHorse geadviseerd en een andere les klant kwam met een paard, deze was vrij arm bespierd en mocht nog wat sterker worden, dit paard heeft vervolgens veel baat gehad met de Creatine van PharmaHorse.

Al met al zijn wij super tevreden over PharmaHorse!

Tim Coomans.

Terug naar de lijst met ervaringen