Gun uw viervoeter het beste met visolie voor honden

Gun uw viervoeter het beste met visolie voor honden.

Wanneer u de trotse bezitter bent van een mooie hond, dan wilt u er ongetwijfeld alles aan doen om het dier in blakende gezondheid te houden. Uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging zijn dan een vereiste. Toch kan het zijn dat uw hond, ondanks uw goede verzorging, last heeft van een doffe vacht, een droge huid of lusteloosheid.

Omega-3 Visolie kopen? →

Een belangrijke aanvulling

In visolie voor honden zitten Omega-3 vetzuren. Dit zijn essentiële, meervoudig onverzadigde vetzuren die het hondenlichaam niet zelf kan aanmaken.

Voor honden van elke leeftijd

PharmaDog Omega-3 visolie is een belangrijke aanvulling op de voeding van elke hond. De Omega-3 in visolie voor honden is niet alleen geschikt voor oudere honden. Ook jonge dieren hebben veel baat bij dit supplement. Het product is echter niet geschikt voor pups. Visolie voor honden wordt door ons geleverd in handige softgel capsules. Deze capsules bevatten geen overbodige hulp- en smaakstoffen, maar uitsluitend dubbel gezuiverde visolie voor honden, aangevuld met vitamine E als antioxidant. Bestel vandaag nog en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. De verzendkosten nemen wij graag voor onze rekening. Koopt u meerdere verpakkingen tegelijk, dan profiteert u van onze aantrekkelijke staffelkorting.