STAPELACTIE Gratis producten vanaf € 45,- Hoe hoger het bedrag, des te meer gratis producten. 

Hypospray

€ 21,95
400ml
Op voorraad

Staffel korting

Wijzig het aantal in het selectieveld hiernaast.

  • Koop 2 voor € 19,95 per stuk en bespaar 10%

Hypospray

HYPOSPRAY beschermt paarden en pony’s tegen vliegen, muggen, dazen en andere (vliegende) insecten.

Hypospray voor uitwendig gebruik.
Hypospray is een uitgebalanceerd mengsel van diverse natuurlijke oliën. Deze oliën samen beschermen de huid en vacht van uw paard en zijn tevens insecten werend. De spray is tevens geschikt om aan te brengen bij de aanplanting van de staart en manen als verzorging tegen zomereczeem.

Samenstelling:
Uitgebalanceerde mengsel van 4 geheel natuurlijke etherische oliën.

De Hypospray is geheel biologisch afbreekbaar en niet giftig. Al deze natuurlijke stoffen worden verkregen uitsluitend op basis van plantenextracten. Daar het een oliemengsel betreft contact met de ogen en andere slijmvliezen vermijden.

Het is een volledig natuurlijk product en bevat dus GEEN corticosteroïden, chemisch-synthetische (geur-)stoffen of andere medicamenteuze producten. De uitgebalanceerde formulering van de biologische actieve stoffen zorgen voor de bijzondere eigenschappen van Hypospray.

  • Insecten werend. Tegen vliegen, muggen, dazen en andere (vliegende) insecten.
  • Als verzorging tegen zomereczeem. Aanbrengen bij de inplanting van de manen en staart. Door de desinfecterend en ontstekingsremmende werking van de ingrediënten van Hypospray is deze tevens eczeem en schimmel werend.
  • Huid verzorgend. Bezit ingrediënten die niet alleen goed zijn voor een normale vacht maar is ook goed te gebruiken bij een gevoelige of problematische huid.
  • Het verstoren van de voor insecten, mijten (arachniden) en nematoden specifieke ontwikkelingscyclus. Deze cyclus van insecten gaat via het embryo, larve, pop naar een volwassen insect. Hierdoor zullen deze in aantal afnemen.
  • Geen zichtbare nadelige effecten op dieren die van de insecten leven. Zo heeft Hypospray geen invloed op bijen, vlinders, vogels en/of andere gewervelde dieren. Ook voor mensen is Hypospray niet schadelijk.

Gebruiksaanwijzing:
Paard insprayen van een afstand van 20 tot 40 cm. Goed aanbrengen op borst, hals, buik en achterhand. Op het hoofd kan je de spray met een spons of doekje aanbrengen. Vermijd contact met ogen en andere slijmvliezen.

Afhankelijk van inspanning en weeromstandigheid 4 tot 6 uur werkzaam.

Hypospray bevat 400ml product per verpakking. Door dat het op olie basis is blijft het product langer op de vacht achter en is daardoor zuinig in gebruik. Buiten bereik van kinderen houden en droog, koel (5-25 C) en goed afgesloten bewaren.

Hypospray wordt geproduceerd volgens GMP en HACCP richtlijnen. Dit garandeert een constante kwaliteit van het product.