Magnesium Citraat puur - Mens

€ 10,95
200 gram
Tijdelijk niet voorradig

Staffel korting

Wijzig het aantal in het selectieveld hiernaast.

  • Koop 2 voor € 9,95 per stuk en bespaar 10%

Klik op bovenstaande afbeelding om deze te vergroten

Meer afbeeldingen

Magnesium Citraat poeder - puur 

Puur, Vegan, zonder onnodige toevoegingen.

Magnesium draagt bij aan diverse functies in het lichaam. Het mineraal helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen, is goed voor de werking van de spieren, goed voor het skelet en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel. Daarnaast is Magnesium gunstig voor een goede geestelijke balans, goed voor het geheugen, het concentratievermogen en goed voor de gemoedstoestand. 

Ingrediënten per dagdosering van 3 maatschepjes
Magnesium citraat 1500mg* (100% puur)

* 1500 mg is 16% magnesium: 64% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Zuiverheid:
Dit product is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeld, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. Wij gebruiken geen enkele suiker of zoetstof en onderscheiden ons hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen.

Dosering:
Volwassenen: 1-3 maatschepjes per dag
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 0,5 gram (500 mg).

Maximale dosering niet overschrijden.

Gebruiksaanwijzing:
U kunt het poeder oplossen in 200ml water.

Waarschuwing:
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Gebruik bij kinderen niet toegestaan. Gebruik bij zwangerschap niet toegestaan. Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van medicijngebruik, of bij ziekte.

Bewaaradvies:
Bewaren bij kamertemperatuur in gesloten oorspronkelijke verpakking in afwezigheid van vocht en zonlicht. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.