MSM puur - Mens

€ 10,95
200 gram
Op voorraad

Staffel korting

Wijzig het aantal in het selectieveld hiernaast.

  • Koop 2 voor € 9,95 per stuk en bespaar 10%

Klik op bovenstaande afbeelding om deze te vergroten

Meer afbeeldingen

MSM Poeder - puur

Puur, Vegan, zonder onnodige toevoegingen.

MSM is de afkorting voor MethylSulfonylMethaan. Het product is opgebouwd uit 100% zuiver MethylSulfonylMethaan. Hiervan is 34% zwavel (Sulfonyl). MSM lost op in water en komt voor in o.a. planten, dieren, mensen, vissen en algen. 

Samenstelling 
Methylsulfonylmethaan (MSM) 100%

Zuiverheid:
Dit product is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeld, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. Wij gebruiken geen enkele suiker of zoetstof en onderscheiden ons hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen.

Dosering:
Volwassenen: 1 maatschepje per 35 kg lichaamsgewicht per dag.
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 0,7 gram (700 mg).

Maximale dosering niet overschrijden.

Gebruiksaanwijzing:
U kunt het poeder oplossen in 200ml water.

Waarschuwing:
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Gebruik bij kinderen niet toegestaan. Gebruik bij zwangerschap niet toegestaan. Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van medicijngebruik, of bij ziekte.

Bewaaradvies:
Bewaren bij kamertemperatuur in gesloten oorspronkelijke verpakking in afwezigheid van vocht en zonlicht. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.