Psylliumvezels - mens

€ 11,95
Op voorraad

Staffel korting

Wijzig het aantal in het selectieveld hiernaast.

  • Koop 2 voor € 10,95 per stuk en bespaar 9%

Klik op bovenstaande afbeelding om deze te vergroten

Meer afbeeldingen

Psyllium Husk Vezels - puur

Puur, Vegan, zonder onnodige toevoegingen.

Psyllium Husk (Latijnse naam: Plantago Ovata) is opgebouwd uit de vezels van vlozaad. Bij een verhoogde dagelijkse vezelopname is Psyllium Husk goed voor de darmwerking en voor een betere darmpassage*

Samenstelling 
Psylliumvezels 100%

Zuiverheid:
Dit product is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veel voorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. Wij gebruiken geen enkele suiker of zoetstof en onderscheiden ons hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen.

Dosering:
Volwassenen: 5 tot 10 gram per dag.
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 6 gram (6000 mg). 

Maximale dosering niet overschrijden.

Gebruiksaanwijzing:
U kunt de poeder oplossen in 200 ml water, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Voldoende water drinken gedurende de dag (minimaal 6-8 glazen). 

Waarschuwing:
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Gebruik bij kinderen niet toegestaan. Gebruik bij zwangerschap niet toegestaan. Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van medicijngebruik, of bij ziekte.

Bewaaradvies:
Bewaren bij kamertemperatuur in gesloten oorspronkelijke verpakking in afwezigheid van vocht en zonlicht. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.