Supplementen voor de spieropbouw van uw paard

Supplementen voor de spieropbouw van uw paard

Of uw paard nu meedoet aan een concours hippique, lekker door de bak van de manege draaft of een leuke buiterit: de spieren van het paard worden hierdoor optimaal benut. Om de spieren van het paard gezond en sterk te houden is rust, een massage en goede voeding na inspanning heel belangrijk. En om de spierfunctie en spieropbouw van het paard optimaal te ondersteunen kan naast gezonde voeding en voldoende beweging een voedingssupplement nuttig zijn.

Creatine, lichaamseigen stof →

Voor de spieropbouw van uw paard

Net als sporters kunnen paarden creatine gebruiken om de spieren te versterken. Creatine stimuleert namelijk de spiergroei en spieropbouw van uw paard, zodat dit sterker wordt. Daarnaast biedt ons product BCAA  de drie gearmde aminozuren: Leucine, Valine en Isolecuine. Aminozuren spelen een belangrijke rol in de opbouw van spierweefsel. 

Magnesium

Voor mens en dier is het mineraal magnesium heel belangrijk, zowel voor het zenuwstelsel als voor het bewegingsapparaat. Paarden die veel bewegen kunnen last krijgen van trillende spieren en kramp. Magnesium kan helpen ontspannen. Bovendien zal calcium – een bouwsteen voor de botten – veel beter worden opgenomen wanneer uw paard voldoende magnesium binnenkrijgt. Magnesium is geschikt voor zowel jonge en oude paarden. Magnesium is niet te gebruiken bij veulens.

Glucosamine

Voor ouder worden paarden, wordt als voedingssuplement vaak PharmaHorse Glucosamine gebruikt. Dit product bevat 100% Glucosamine Sulfaat 2KCL van humane kwaliteit. Dit betekent dat het product zeer puur is. Het product is zowel geschikt voor oude als jonge paarden. Al deze producten vindt u hier in onze webshop. Bestel eenvoudig online en gun uw paard dat beetje extra. 
Tip: Zorg daarom voor gezonde voeding en voldoende beweging.