Versterk de spieren van uw hond met PharmaDog Creatine

Versterk de spieren van uw hond met PharmaDog Creatine

Net zoals bij een mens zijn de spieren van een hond een essentieel onderdeel van het bewegingsapparaat. Uw trouwe viervoeter heeft voldoende beweging nodig om gezond en levenslustig te blijven. Geeft u uw huisdier te weinig beweging, dan zullen de spieren van de hond verslappen en zal de conditie snel achteruit gaan. Problemen met de spieren van een hond komen vaak voor bij oudere dieren en de grotere hondenrassen. Ook door overgewicht worden de gewrichten en de spieren van de hond overmatig belast. Train uw hond daarom dagelijks door hem lekker te laten rennen, ravotten en zwemmen. Zorg daarnaast ook voor verantwoorde voeding die volledig op het dier afgestemd is.

Creatine voor uw hond →

Uw hond in optimale conditie

Zelfs wanneer uw hond voldoende beweging en training krijgt, kan het dier toch last hebben van stijve of pijnlijke spieren. Deze klachten kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door ouderdom, een (erfelijke) ziekte of een blessure. U kunt uw hond met PharmaDog Creatine een extra ondersteuning bij de spieropbouw. Dit product stimuleert de groei van de spiervezels en zorgt ervoor dat er meer energie vrijkomt in de spiercellen. Een goed creatinegehalte is namelijk noodzakelijk voor het optimaal functioneren van de spieren van een hond. Al na enkele weken gebruik van creatine zal uw hond vitaler en levenslustiger zijn.

Bestel vandaag nog

PharmaDog Creatine wordt geleverd in capsules en is eenvoudig via de voeding van uw hond toe te dienen. Het supplement is geschikt voor elk type hond, maar de dosering is afhankelijk van het gewicht van uw viervoeter. Onze creatine kan ook aan jonge honden gegeven worden, maar is niet geschikt voor pups. Wij adviseren het gebruik van creatine om het uithoudingsvermogen van uw hond te verbeteren en het herstel na inspanning te bevorderen. Onze creatine is opgebouw uit puur creatine monohydraat. Puurder of zuiverder creatine zult u niet kunnen vinden. Bestel dit product nu voor een scherpe prijs in onze webshop en profiteer van extra korting door meerdere verpakkingen tegelijk aan te schaffen.