Waarom hebben sommige producten een rood label?

Bij de keuze van ingrediënten voor nieuwe supplementen zijn er een aantal standaarden waar wij nooit van afwijken. Ingrediënten moeten puur, dopingvrij, suikervrij en van human grade kwaliteit zijn. Desondanks ontvangt onze klantenservice regelmatig vragen over supplementen die op de lijst van niet-toegestane middelen van de FEI staan.

Enquête
Onder een deel van onze klanten hebben wij een enquête gehouden met de vraag of er behoefte is aan een aparte lijn, waarbij wel ingrediënten worden gebruikt die een positieve dopingtest kunnen geven. Het antwoord was duidelijk: ja (85%).

PharmaHorse RED
Naar aanleiding van deze enquête hebben we een hele nieuwe productlijn gecreëerd: PharmaHorse RED. De PharmaHorse RED supplementen en kruiden bestaan uit uitsluitend natuurlijke producten, zonder chemische toevoegingen. Door de van nature aanwezige stoffen kan een dopingtest positief uitslaan.

Bij PharmaHorse zijn wij niet alleen transparant over de werking van onze supplementen, door enkel Europese goedgekeurde claims te gebruiken, maar ook over onze nieuwe PharmaHorse RED product lijn. Door het opvallende rode etiket zijn de producten makkelijk te onderscheiden. 

Wachttijd
Heeft u een wedstrijdpaard, maar wilt u wel gebruik maken van de PharmaHorse RED producten? Dan bestaat er het risico dat uw paard een positief resultaat op een dopingtest behaald.

Wij adviseren in dit geval om een wachttijd tussen het gebruik van het supplement en uw wedstrijd in te stellen. Een wachttijd is de tijd die het lichaam nodig heeft om een stof af te breken. De wachttijd verschilt per supplement en kruid.


Advies op maat
Heeft u twijfels of behoefte aan advies passend bij uw situatie? Ons team adviseert u graag over onze producten. Klik hier voor persoonlijk advies op maat.