Advies op maat

Wij helpen u graag met persoonlijk advies op maat. Vul de onderstaande gegevens in en wij streven ernaar u binnen 48 uur (ma t/m vr) van een advies op maat te voorzien. U kunt ook kiezen om teruggebeld te worden voor persoonlijk advies, onderaan dit formulier kunt u uw telefoonnummer invullen en aangeven of u teruggebeld wilt worden. Wij bellen u dagelijks (ma t/m vr) terug tussen 15:00 en 18:00 uur. Voor ons adviesteam is het wel zo prettig als u al zoveel mogelijk informatie vermeld op het formulier. Mocht u de optie om teruggebeld te worden niet aanvinken dan ontvangt u ons advies via de e-mail. Let erop dat u uw telefoonnummer en e-mailadres goed controleerd.

Belangrijk om te weten is dat de producten die wij verkopen, geen medicijnen zijn en ook geen medicinale werking hebben. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om u een advies te sturen, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties.

 

Advies op maat - paard

Onze producten zijn niet getest bij drachtige en/of zogende merries. Helaas kunnen wij u geen passend advies geven. 

*Indien u algehele ondersteuning kiest, hoeft u geen andere opties aan te vinken. Behalve als u nog extra aandacht aan 1 of 2 andere opties wilt besteden.