Voer

Paardenvoer online bestellen? Dat kan bij PharmaHorse! Door de handzame verpakkingen bestel je eenvoudig je luzerne, slobber en brokjes online. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten; van een basis slobber en basis luzerne tot voer met toegevoegde supplementen. Net als onze supplementen bevat ons voer geen toegevoegde suikers en onnodige toevoegingsmiddelen.

Stapelactie. Gratis product bij besteding vanaf € 50,- Hoe hoger het bedrag, des te meer gratis producten! Meer informatie

per pagina

Paardenvoer van PharmaHorse

Slobber
Wil je slobber geven maar ben je voorzichtig met het geven van suikers en zetmeel? Dan zit je goed met PharmaSlobber. Al onze slobbers zijn laag in suikers en zetmeel. Ook bij de slobbers is er voor elk paard een geschikte soort. Zo is de PharmaSlobber Basis een smakelijke slobber om je paard mee te verwennen, maar ook perfect om de door jou gekozen supplementen mee te vermengen. Aan de andere varianten zijn al supplementen toegevoegd, van een slobber die de volledige dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen dekt. Tot aan een slobber die uitermate geschikt is om te geven na arbeid en bijdraagt aan het herstel van de spieren na fysieke inspanning.

Luzerne
Het assortiment van de luzerne bestaat uit een basis variant, een luzerne met een laag eiwitgehalte en eentje die juist hoog in eiwitten is. Altijd een geschikte variant voor jouw paard!

Brokken
Op zoek naar een balancer voor je paard? De multivitamine brok bevat alle vitaminen en mineralen die jouw paard nodig heeft. Ook voor paarden die behoefte hebben aan meer eiwit of energie hebben we een brok in ons assortiment. Wil je een brok die tevens fungeert als gewrichten supplement? Dan is de gewrichten brok de beste keuze. 

Hulp nodig met het kiezen van het juiste rantsoen? Vul het advies op maat formulier in en ontvang gratis advies van onze specialist. 

Vragen?

Heb je vragen? Ons team helpt je graag! Je vindt onze contactgegevens via de button hieronder.

Homepage-questions