Supplementen

Supplementen voor paarden van de hoogste kwaliteit: geen lange lijsten van ingrediënten, maar pure supplementen voor een hoge dosering. Meerdere paardensupplementen combineren? Geen probleem. Met de supplementen van PharmaHorse geef je jouw paard precies wat jij wilt, zonder toevoegingen.

Stapelactie. Gratis product bij besteding vanaf € 50,- Hoe hoger het bedrag, des te meer gratis producten! Meer informatie

per pagina

Supplementen voor paarden

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het ruime assortiment van PharmaHorse bestaat uit hoogwaardige supplementen voor paarden. Voor welke indicatie je ook op zoek bent, spieren, gewrichten, luchtwegen: voor vrijwel elke situatie hebben wij het geschikte supplement voor je paard. 

Op onze verpakkingen vind je geen lange lijsten van ingrediënten, wij geloven in pure supplementen voor een hoge dosering. Doordat er niet aan elk supplement (overbodige) ingrediënten zijn toegevoegd kunnen supplementen zonder problemen gecombineerd worden. Zo kun je precies naar de behoefte van je paard supplementeren. 

Suikervrij
Sommige supplementen kunnen niet in pure vorm verkocht worden, bijvoorbeeld vitaminen. Met het kleinste korreltje vitamine zou je al een te hoge dosis geven, er is daarom een hulpstof nodig om te kunnen doseren. Wij gebruiken volwaardige grondstoffen om een goed eindproduct te maken en mengen niet met goedkope grondstoffen zoals suiker, dextrose of vergelijkbare (suiker)producten. Voor suikervrije supplementen voor paarden ben je dus bij PharmaHorse aan het juiste adres!

Advies op maat
Is het ruime assortiment paardensupplementen net iets té ruim om een keuze te maken? We helpen je graag met advies op maat. Vul het advies op maat formulier in en je ontvangt een persoonlijk advies. Vragen? Neem dan contact met ons op. 

Vragen?

Heb je vragen? Ons team helpt je graag! Je vindt onze contactgegevens via de button hieronder.

Homepage-questions
Search engine powered by ElasticSuite