STAPELACTIE Gratis producten vanaf € 45,- Hoe hoger het bedrag, des te meer gratis producten. 

Calcium-fosfor + D3 paard

€ 49,95
Op voorraad

* Verplichte velden

Klik op bovenstaande afbeelding om deze te vergroten

Meer afbeeldingen

PharmaHorse Calcium-Fosfor + D3 voor paarden

PharmaHorse Calcium-Fosfor + vitamine D3 is een gebalanceerde mix van calcium, fosfor en vitamine D3.

Calcium is goed voor het skelet en van belang voor de samenstelling van de botten. Calcium helpt energie vrij te maken uit de voeding en is belangrijk voor een normale spierwerking.

Fosfor speelt een rol bij botaanmaak en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Ook ondersteunt fosfor het energieniveau.

Deze mix is samengesteld om paarden in de juiste verhouding te voorzien van calcium, fosfor en vitamine D3. De verhouding waarin calcium en fosfor voorkomen in een rantsoen speelt een belangrijke rol voor de opname ervan. In graanrijke rantsoenen kan er sprake zijn van een scheve calcium-fosfor verhouding, waardoor PharmaHorse Calcium-Fosfor + D3 een goede aanvulling kan zijn op dit soort rantsoenen.

Samenstelling per kg
Dicalciumfosfaat  85% (100% Human Grade Kwaliteit)
Tricalciumfosfaat 15% (100% Human Grade Kwaliteit)
Vitamine D3  100.000 IE (100% Human Grade Kwaliteit)

Zuiverheid:
PharmaHorse Calcium- Fosfor + D3 is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeld, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen. 

Blog: Waarom is onze informatie zo beknopt? 

Dosering:
Pony (± 300 kg): 1 maatschepje per dag
Paard (± 600 kg): 2 maatschepjes per dag
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 25 gram

Gebruiksaanwijzing:
Calcium- Fosfor + D3 kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.

Bewaaradvies:
Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:
Dit product is een mineraalvoeder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.