Over PharmaHorse

Bij PharmaHorse willen wij bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van uw paard. Volgens ons zou er voor ieder paard dat het nodig heeft, een passend supplement moeten zijn. Een supplement van de hoogste en puurste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Daarom hebben wij een overzichtelijk assortiment op de markt gebracht, waarbij de zuiverheid voorop staat en de prijs niet in de weg staat voor langdurig gebruik.
Al onze producten zijn van Human Grade Quality, 100% suikervrij, 100% puur, Gegarandeerd dopingvrij! (met uitzondering van de PharmaHorse RED producten. 

Historie:

PharmaHorse is ontstaan uit twee families, actief in de hippische sector en farmaceutische sector, met een gedeelde passie voor paarden en voedingssupplementen. Het viel ons op dat voedingssupplementen voor paarden vaak niet van de hoogste kwaliteit grondstoffen gemaakt werden en met onnodige vul- en smaakstoffen. Tevens ondervonden wij dat de dosering van de werkzame stof in supplementen vaak laag was. Onze kijk was, en blijft tot op de dag van vandaag: Pure producten van farmaceutische kwaliteit op de markt brengen zonder onnodige vul- en smaakstoffen. Vanuit deze gedachte is PharmaHorse in 2009 opgericht.

Wat maakt PharmaHorse uniek?

Bij PharmaHorse beschikken we over marktkennis; kennis van paarden en het aanbod in voedingssupplementen. Met een assortiment dat steeds blijft uitbreiden zijn er voor ieder paard passende supplementen te verkrijgen.

Daarnaast staat PharmaHorse voor kwaliteit, door gebruik te maken van pure en hoog gedoseerde ingrediënten. De hoogst haalbare kwaliteit behalen we door te werken met Human Grade Quality grondstoffen. Onze kwaliteit is de reden dat PharmaHorse wordt gewaardeerd door vele internationale ruiters en amazones. 

Naast het bieden van de beste producten, willen we u ook voorzien van de beste service. Wij beantwoorden uw vragen deskundig en geven advies op maat. Wij hechten waarde aan passende adviezen en tevreden klanten. 

Honden en katten

Naast supplementen voor paarden hebben we ook supplementen voor honden en katten. PharmaDog biedt een uitgebreid assoritment aan supplementen voor honden in de vorm van capsules, tabletten en poeder. Voor katten biedt PharmaCat supplementen in de vorm van capsules.