STAPELACTIE Gratis producten vanaf € 45,- Hoe hoger het bedrag, des te meer gratis producten. 

BCAA paard

€ 48,95
Op voorraad

* Verplichte velden

Klik op bovenstaande afbeelding om deze te vergroten

Meer afbeeldingen

PharmaHorse BCAA voor paarden

BCAA poeder bestaat uit drie essentiële aminozuren met een vertakte keten: L-leucine, L-isoleucine, en L-valine. De afkorting BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids.

Tip: Minimaal 4 weken toedienen. Indien gewenst kan het product ook constant worden gegeven in intervallen van 3 maanden met nadien een rustperiode van 1 a 2 weken. Indien gewenst kunt u na deze rustperiode de dosis BCAA weer herhalen. 

Samenstelling per KG 
2b17012 L-leucine 499 g (100% Human Grade Kwaliteit)
2b17010 D,L-isoleucine  249,5 g (100% Human Grade Kwaliteit)
2b17028 L-valine   249,5 g (100% Human Grade Kwaliteit)
Methylsulfonylmethaan 1 g (100% Human Grade Kwaliteit)
Ruwe lijnzaadolie 1 g (100% Human Grade Kwaliteit)

Zuiverheid:
PharmaHorse BCAA is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeld, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen. 

Blog: Waarom is onze informatie zo beknopt?

Dosering:
Pony (± 300 kg): 1 maatschepje per dag
Paard (± 600 kg): 2 maatschepjes per dag
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 12,5 gram.

Voorafgaand aan een wedstrijd kan de dosering 4 dagen lang verdubbeld worden.

Gebruiksaanwijzing:
PharmaHorse BCAA kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony, bij voorkeur voorafgaand aan de training.

Bewaaradvies:
Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:
Dit product is een aanvullend diervoeder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.