STAPELACTIE Gratis producten vanaf € 45,- Hoe hoger het bedrag, des te meer gratis producten. 

Lijnzaadolie paard

€ 9,95
1, 5 en 20 Liter
Op voorraad

* Verplichte velden

Klik op bovenstaande afbeelding om deze te vergroten

Meer afbeeldingen

PharmaHorse Lijnzaadolie voor paarden

Lijnzaad (Latijnse naam: Linum usitatissimum).  PharmaHorse lijnzaadolie is koud geperst van de eerste persing. Lignanen - stoffen die voorkomen in lijnzaden - voor een goede darmfunctie, een goede maagfunctie en helpt de spijsvertering*. 

Let op: Voor de jerrycans van 5 en 20 liter zijn er losse pompen beschikbaar, deze worden niet standaard meegeleverd. 1 slag van de pomp geeft 30ml.

Samenstelling 
Lijnzaadolie  Koud geperst van de eerste persing

Zuiverheid:
PharmaHorse Lijnzaadolie is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeld, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen. 

Blog: Waarom is onze informatie zo beknopt? 

Dosering:
Pony (± 300 kg): 30ml per dag
Paard (± 600 kg): 60ml per dag

Gebruiksaanwijzing:
PharmaHorse Lijnzaadolie kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.

Bewaaradvies:
Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:
Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

* Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.