Muscle pakket paard

Muscle pakket paard

Vanaf € 299,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
  •  Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
  •  Gratis verzending vanaf € 40,-
  •  Vanaf € 50,- gratis producten
  •  Ruim assortiment
  •  Familiebedrijf sinds 2010
Gegevens

PharmaHorse Muscle pakket voor paarden

Het PharmaHorse Muscle pakket klein bestaat uit 1000 gram PharmaHorse Magnesiumcitraat, 1000 gram PharmaHorse Creapro en 1000 gram PharmaHorse BCAA.
Het PharmaHorse Muscle pakket groot bestaat uit 3000 gram PharmaHorse Magnesiumcitraat, 3000 gram PharmaHorse Creapro en 3000 gram PharmaHorse BCAA.

PharmaHorse Magnesium
PharmaHorse Magnesium bestaat voor 100% uit Magnesiumcitraat. Magnesium draagt bij aan meerdere functies in het paardenlichaam. Zo heeft Magnesium een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en is het mineraal goed voor de gemoedstoestand. Daarnaast is Magnesium goed voor het concentratievermogen en speelt het een rol bij het behouden van soepele spieren en voor het behoud van sterke botten. 

Dosering:
Pony (± 300 kg): 2 maatschepjes per dag
Paard (± 600 kg): 4 maatschepjes per dag
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 2,5 gram.

PharmaHorse Creapro
Creapro poeder bestaat uit drie aminozuren.

Dosering:
Pony (± 300 kg): 1 maatschepje per dag
Paard (± 600 kg): 2 maatschepjes per dag
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 20 gram

PharmaHorse BCAA
BCAA poeder bestaat uit drie essentiële aminozuren met een vertakte keten. De afkorting BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids.

Dosering:
Pony (± 300 kg): 1 maatschepje per dag
Paard (± 600 kg): 2 maatschepjes per dag
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 12,5 gram

Voorafgaand aan een wedstrijd kan de dosering 4 dagen lang verdubbeld worden.

Het Muscle pakket tenminste 4 weken geven, wij raden aan de producten 12 weken geven. Na 12 weken de toediening 1 à 2 weken stoppen, indien gewenst kan na de rustperiode weer begonnen worden met het toedienen. Magnesiumcitraat kan zonder rustperiode gegeven blijven worden.

Zuiverheid:
PharmaHorse Magnesium, Creapro en BCAA zijn 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen. 

Blog: Waarom is onze informatie zo beknopt? 

Gebruiksaanwijzing:
U kunt Magnesium, Creapro en BCAA vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.

Bewaaradvies:
Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:
Magnesium is een voedermiddel voor paarden. Creapro en BCAA zijn aanvullende diervoeders voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Deze producten zijn geen medicijn en hebben ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Reviews

Waarom PharmaHorse?

Voor 22:00 besteld? Vandaag verzonden!

Altijd leuke acties of gratis producten

Dierenarts erkend, hoge pure doseringen

Ruim assortiment, gegarandeerd doping vrij*