PharmaDog Oogdruppels

PharmaDog Oogdruppels

Helpt bij:

 • Geïrriteerde ogen
 • Traanstrepen
€ 13,95
Op voorraad
 •  Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
 •  Gratis verzending vanaf € 40,-
 •  Vanaf € 50,- gratis producten
 •  Ruim assortiment
 •  Familiebedrijf sinds 2010
Gegevens

PharmaDog oogdruppels met colloïdaal zilver

Het oog van een hond is een opmerkelijk orgaan dat niet alleen zorgt voor zicht, maar ook veel kan onthullen over zijn gezondheid en emoties. Met hun grote pupillen kunnen honden snel licht en beweging detecteren, wat hen uitstekende jagers en bewakers maakt. Hun ogen zijn vaak expressief, met een breed scala aan uitdrukkingen die variëren van nieuwsgierigheid tot genegenheid en zelfs verdriet. Ze kunnen ook gevoelig zijn voor irritaties, zoals stof of allergenen, wat zich kan uiten in overmatige tranen of wrijven. Regelmatige controles en aandacht voor mogelijke tekenen van ongemak helpen ervoor te zorgen dat hun ogen helder en gezond blijven, wat bijdraagt aan hun algehele welzijn en levenskwaliteit.

Hoe herken je of je hond last heeft van zijn ogen?

Honden kunnen niet vertellen wanneer ze pijn hebben, dus het is belangrijk om goed op te letten op tekenen die kunnen wijzen op oogproblemen. Hier zijn enkele signalen waar je als hondenbezitter op kunt letten:

Tekenen van mogelijke oogproblemen bij honden

 1. Knijpen met de ogen: Als je merkt dat je hond vaak met zijn ogen knijpt, kan dit een teken zijn dat er iets niet goed is.

 2. Overmatig tranen: Een oog dat meer tranen produceert dan normaal kan wijzen op irritatie of ongemak.

 3. Roodheid rond de ogen: Roodheid in het oogwit of rond het oog kan een aanwijzing zijn dat er iets mis is.

 4. Zwelling: Gezwollen oogleden of een opgezwollen gebied rond de ogen kunnen ook wijzen op problemen.

 5. Wrijven of krabben rond de ogen: Als je hond vaak met zijn poten over zijn ogen wrijft of zijn gezicht langs meubels schuurt, probeert hij mogelijk irritatie te verlichten.

 6. Verandering in gedrag: Honden kunnen zich anders gaan gedragen als ze pijn hebben, zoals terughoudend zijn om aangeraakt te worden rond de ogen of prikkelbaarheid tonen.

 7. Ooguitvloeiing: Een oogafscheiding zoals pus of een groenachtige afscheiding kan een teken zijn van een probleem dat aandacht behoeft..

Het is belangrijk om alert te zijn op deze signalen en tijdig in te grijpen. Door goed op je hond te letten en snel te handelen bij tekenen van oogproblemen, kun je helpen om ongemak te verminderen en het welzijn van je hond te verbeteren. 

Samenstelling 
Water Water is de basis van de meeste cosmetische producten. Het is een drager voor andere ingrediënten en helpt vuil weg te spoelen en de actieve ingrediënten rond de ogen te verspreiden.
Ringerzouten Ringerzouten zijn een mengsel van mineralen die qua samenstelling en concentratie vergelijkbaar zijn met lichaamsvloeistoffen zoals tranen.
NanoComplex NanoComplex colloïdaal zilver is een uniek ontwikkelde formule die in vitro is getest op antibacteriële en schimmelwerende activiteit.

Blog: Waarom is onze informatie zo beknopt? 

Dosering / Gebruiksaanwijzing:
Druppel rechtstreeks in de ogen. Gebruik een watje met een paar druppels om traanvlekken te reinigen.

Inhoud:
10 ml

Bewaaradvies:
Alle PharmaDog producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:
Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw hond ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Reviews

Waarom PharmaHorse?

Voor 22:00 besteld? Vandaag verzonden!

Altijd leuke acties of gratis producten

Dierenarts erkend, hoge pure doseringen

Ruim assortiment, gegarandeerd doping vrij*