STAPELACTIE Gratis producten vanaf € 45,- Hoe hoger het bedrag, des te meer gratis producten. 

Biotine+ hond

€ 17,95
90 capsules
Op voorraad

Staffel korting

Wijzig het aantal in het selectieveld hiernaast.

  • Koop 2 voor € 15,95 per stuk en bespaar 12%
  • Koop 3 voor € 14,95 per stuk en bespaar 17%
  • Koop 4 voor € 13,95 per stuk en bespaar 23%
  • Koop 12 voor € 12,95 per stuk en bespaar 28%

Klik op bovenstaande afbeelding om deze te vergroten

Meer afbeeldingen

PharmaDog Biotine voor honden

PharmaDog Biotine (Vitamine B8) is een wateroplosbare B vitamine. Biotine ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en bevordert de energiestofwisseling.

Om een goede dosering te kunnen hanteren bij vitamine supplementen is een draagstof nodig. Veelal wordt hiervoor suiker of een andere zoetstof gebruikt. PharmaDog supplementen bevatten geen suiker. Er wordt gebruik gemaakt van MSM. MSM is rijk aan zwavel (34%)

Samenstelling per capsule
Methylsulfonylmethaan (MSM) 200 mg (100% Human Grade Kwaliteit)
Biotine 3a880 2 mg (100% Human Grade Kwaliteit)

Zuiverheid:
PharmaDog Biotine is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeld, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen. 

Blog: Waarom is onze informatie zo beknopt? 

Dosering:
0 tot 10 kg   1 capsule per 2 dagen
10 tot 30 kg  1 capsule per dag
> 30 kg 2 capsules per dag

PharmaDog Biotine is geschikt voor ieder type hond. 

Gebruiksaanwijzing:
U kunt de capsule open maken en de inhoud door het voer mengen. De capsule is ook eetbaar dus kan ook in zijn geheel worden gegeven.

Bewaaradvies:
Alle PharmaDog producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:
Dit product is een aanvullend diervoerder voor honden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij honden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw hond ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.