STAPELACTIE Gratis producten vanaf € 45,- Hoe hoger het bedrag, des te meer gratis producten. 

Knoflook paard

€ 19,95
Op voorraad

* Verplichte velden

Knoflook paard

Waarom PharmaHorse Knoflook voor uw paard?

PharmaHorse Knoflook is een zuiver en geconcentreerd product en bevat uitsluitend de beste knoflook. Het is een aanvullend diervoeder dat van nature zeer rijk is aan: Vitamine A, B1, B2, B6, organisch zwavel, magnesium, folium zeer en de natuurlijke anti-oxidant selenium. Knoflook wordt bij mensen al duizende jaren gebruikt voor de geneeskrachtige werking. Chinezen, Egyptenaren en Romeinen gebruikten knoflook voor vele medische toepassingen. De werking van knoflook komt door de aanwezigheid van dithiolthionen. Dit is een groep van bioactieven stoffen (waaronder allicine), die van nature zwavelverbindingen bevatten. Er zijn vele studies naar het effect van deze stoffen op het welzijn van mens en dier.

Knoflook wordt vaak gebruikt om de weerstand van het paard te verhogen, het onderhouden van gezonde luchtwegen en het bevorderen van een goede bloedsomloop. Daarnaast heeft knoflook een anti-bacteriële en anti-allergene werking en is het werkzaam tegen parasieten, schimmels en virussen. Knoflook heeft een bloedzuiverende eigenschap en hierdoor is het regelmatige gebruik van knoflook een goede ondersteuning bij het voorkomen van zomereczeem en hoefbevangenheid. Bij inwendig gebruik wordt er via de huid een sterke geur afgegeven, hierdoor dient het als anti-insectenmiddel en blijven bijvoorbeeld vliegen op een afstand. Wij raden aan PharmaHorse knoflook het hele jaar door te geven en te starten ruim voor het insectenseizoen. Het wordt afgeraden PharmaHorse knoflook te gebruiken na een operatie, in verband met de bloedstollende-vertragende werking. 

PharmaHorse Knoflook kan heel goed samen met PharmaHorse Foenegriek worden gebruikt. Deze kruiden vullen elkaar goed aan en bevatten beide stoffen die ervoor zorgen dat de ander beter wordt opgenomen. Tevens bieden wij een mooie mix aan van Knoflook en Foenegriek dat is de PharmaHorse FoeneKnof.

Samenstelling 
Knoflook granulaat100% puur 

Gebruiksaanwijzing:
Pony: 1 maatschepje per dag
Paard: 2 maatschepjes per dag

1 maatschepje is +/- 12 gram 

Let op! De aanbevolen dosering dient niet overschreden te worden, bij paarden is een hoeveelheid van 0,2 gram per kilo lichaamsgewicht schadelijk voor de rode bloedlichaampjes; dat betekent voor een paard van 500 kg 100 gram knoflook per dag. Wij adviseren om max. 30 gram per dag aan te houden; dan is knoflook een zeer gezonde aanvulling op het dagelijkse rantsoen.