STAPELACTIE Gratis producten vanaf € 45,- Hoe hoger het bedrag, des te meer gratis producten. 

Hoef pakket paard

€ 49,80

€ 47,31
Op voorraad

* Verplichte velden

Hoef pakket paard

Het Hoef Pakket bestaat uit Biotine+, Lijnzaadolie, Duo Protection Hoef en een hoevenkrabber.

Huid, haar en hoeven bestaan grotendeels uit keratine. Biotine speelt een belangrijke rol bij de vorming van keratine. Biotine is een andere naam voor vitamine B8, een wateroplosbare vitamine die niet door het lichaam zelf aangemaakt wordt. Daarom moet het via voeding worden opgenomen. Omdat krachtvoer vaak onvoldoende biotine bevat, is het raadzaam een biotine supplement te voeren.

Dosering Biotine:
Pony: 2 maatschepjes per dag. 
Paard: 4 maatschepjes per dag.

PharmaHorse Biotine bevat tevens MSM als ondersteuning voor een gezonde hoefgroei en goede hoornkwaliteit. Ook bevat Biotine lijnzaadolie, om te voorkomen dat de biotine niet stuift wanneer het aan het voer wordt toegevoegd. Om te zorgen dat de biotine goed met de voeding hecht, kan extra lijnzaadolie toe worden gevoegd. Pharmahorse Lijnzaadolie is rijk aan Omeg 3-6-9 vetzuren en vitamine A-D-E.

Dosering lijnzaadolie:
tot 300 kg 30 ml
300 tot 600 kg 60 ml 
600 kg+ 90 ml 

Naast het voeden van de hoef van binnenuit met de juiste voedingsstoffen, is het ook belangrijk om de hoef van buitenaf te verzorgen. Dit kan met Duo Protection Hoef. In tegen stelling tot andere soorten hoefvet of hoefolie, sluit Duo Protection Hoef de hoefwand niet af, maar trekt meteen in. Duo Protection is gemaakt van paardenvet en daardoor 100% natuurlijk. Paardenvet bevat onder andere glycerine, vitamine A en D. Glycerine houdt de vochtbalans op peil. Vitamine A en D zijn goed voor huid, haar en hoorngroei. Dit alles zorgt voor een snellere groei van het hoorn en een stevige structuur van de hoef. Duo Protection hoefvet kan zowel gebruikt worden voor herstel van slechte hoeven, als voor het onderhouden van goede hoeven. 

Gebruiksadvies
De eerste 14 dagen iedere dag insmeren. Daarna 14 dagen om de dag insmeren en uiteindelijk twee keer per week bijhouden.