Herbal Detox Mix paard

Herbal Detox Mix paard

Vanaf € 27,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
  •  Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
  •  Gratis verzending vanaf € 40,-
  •  Vanaf € 50,- gratis producten
  •  Ruim assortiment
  •  Familiebedrijf sinds 2010
Gegevens

PharmaHorse Herbal Detox mix paard

Onze Detox Mix is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, waaronder fenegriekzaden, peterselie, brandnetel, mariadistel, venkelzaad, kurkuma, salie, zoethout, bosbesvezel en mojave-yucca. Dit ondersteunt je paard bij het verwijderen van ongewenste stoffen en onzuiverheden, en het herstel van zijn natuurlijke balans.

Zuivering: Mariadistel, brandnetel en andere natuurlijke ingrediënten helpen bij het verwijderen van schadelijke stoffen uit het lichaam van je paard.

Optimale Spijsvertering: Ingrediënten zoals venkelzaad en peterselie bevorderen een gezonde spijsvertering, wat essentieel is voor de algehele gezondheid.

Vitaliteit: Na het reinigen van het lichaam van ongewenste stoffen zal je paard zich mogelijk energieker en vitaler voelen.

Ondersteuning immuunsysteem: Een sterker immuunsysteem helpt je paard zijn of haar weerstand te verhogen, vooral na het gebruik van medicatie.

Waarom PharmaHorse Herbal Detox voor Paarden:

  • Seizoenswisselingen: De overgang tussen seizoenen kan het lichaam van je paard beïnvloeden. Herbal Detox Mix helpt je paard zich aan te passen aan deze veranderingen.
  • Na Medicatie: Medicijnen kunnen soms schadelijke effecten op het lichaam hebben. Onze mix ondersteunt het herstelproces.
  • Na Ontworming: Ontworming is belangrijk, maar kan de spijsvertering beïnvloeden. Herbal Detox Mix bevat ingrediënten zoals venkelzaad en peterselie om de spijsvertering te ondersteunen en het herstel na ontworming te bevorderen.
  • Stressvolle Situaties: Of het nu gaat om wedstrijden, reizen, verhuizing of andere stressvolle situaties, je paard kan fysiek en emotioneel belast worden. Herbal Detox Mix ondersteunt je paard om te herstellen en evenwicht te komen.

 Let op: Foenegriek kan de baarmoeder prikkelen. Wij raden aan het gebruik van Foenegriek te beperken tijdens de dracht.

Samenstelling per kg
Foenegriek 150 gram (100% Human Grade Kwaliteit)
Peterselie 140 gram (100% Human Grade Kwaliteit)
Brandnetel 100 gram (100% Human Grade Kwaliteit)
Mariadistel 100 gram (100% Human Grade Kwaliteit)
Venkelzaden 100 gram (100% Human Grade Kwaliteit)
Kurkuma 100 gram (100% Human Grade Kwaliteit)
Salie  100 gram (100% Human Grade Kwaliteit)
Zoethout  100 gram (100% Human Grade Kwaliteit)
Bosbesverzel  100 gram (100% Human Grade Kwaliteit)
Yucca  10 gram (100% Human Grade Kwaliteit)

Zuiverheid:
PharmaHorse Detox mix is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeld, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen.

Blog: Waarom is onze informatie zo beknopt?

Dosering:
6 gram per 100 kg lichaamsgewicht
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 6 gram.

PharmaHorse Detox mix kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.

Bewaaradvies:
Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:
Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Reviews

Waarom PharmaHorse?

Voor 22:00 besteld? Vandaag verzonden!

Altijd leuke acties of gratis producten

Dierenarts erkend, hoge pure doseringen

Ruim assortiment, gegarandeerd doping vrij*