PharmaDog Huidcréme

PharmaDog Huidcréme

Helpt bij:

 • Huidproblemen 
 • Tussenteenontsteking
 • Huidplooidermatitis
 • Hotspot
 • Eczeem
 • Jeuk
€ 13,95
Op voorraad
 •  Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
 •  Gratis verzending vanaf € 40,-
 •  Vanaf € 50,- gratis producten
 •  Ruim assortiment
 •  Familiebedrijf sinds 2010
Gegevens

PharmaDog huidcrème met colloïdaal zilver en bijenwas

De huid van de hond is een van de grootste en belangrijkste organen van zijn lichaam. Het vervult verschillende cruciale functies die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van je viervoeter.

Hoe Herken Je of Jouw Hond huidproblemen Heeft?

Als hondenbezitter wil je natuurlijk dat je trouwe viervoeter zich altijd goed voelt. Huidproblemen kunnen echter een veelvoorkomend ongemak zijn voor honden. Het is belangrijk om de tekenen van huidproblemen tijdig te herkennen, zodat je snel actie kunt ondernemen. 

Symptomen van Huidproblemen bij Honden

 1. Jeuk en Krabben: Als je hond vaak en intensief krabt, bijt of likt aan zijn huid, kan dit wijzen op irritatie of een onderliggend huidprobleem.

 2. Roodheid: Rode plekken op de huid zijn vaak een teken van een allergische reactie of irritatie.

 3. Haaruitval: Overmatige haaruitval of kale plekken kunnen duiden op huidproblemen zoals schimmelinfecties, parasieten of allergieën.

 4. Schilferige of Korstige Huid: Droge, schilferige huid of de aanwezigheid van korstjes kan wijzen op verschillende aandoeningen.

 5. Verkleuring van de Huid: Donkere of verkleurde plekken kunnen wijzen op chronische irritatie of littekens.

 6. Gedragsveranderingen: Honden met huidproblemen kunnen zich anders gaan gedragen, zoals rusteloosheid of verminderde eetlust.

Het is belangrijk om alert te zijn op deze signalen en tijdig in te grijpen. Door goed op je hond te letten en snel te handelen bij tekenen van huidproblemen, kun je helpen om ongemak te verminderen en het welzijn van je hond te verbeteren. 

Samenstelling 
Water Water is de basis van de meeste cosmetische producten en het mengsel met bijenwas geeft de crème een vloeibarere textuur.
Bijenwas Bijenwas in een natuurlijke wasachtige substantie die een beschermende laag vormt als het water absorbeert of verdampt.
Natriumpolyacrylaat Natriumpolyacrylaat is een emulgator van cosmetische kwaliteit waarmee de was met water kan worden gemengd.
NanoComplex NanoComplex colloïdaal zilver is een uniek ontwikkelde formule die in vitro is getest op antibacteriële en schimmelwerende activiteit.

Blog: Waarom is onze informatie zo beknopt? 

Dosering / Gebruiksaanwijzing:
Breng de crėme aan op een schone vinger en smeer het op de gewenste plek. Herhaal dit 3-5 keer per dag om de plek goed soepel te houden. 

Inhoud:
15 ml

Bewaaradvies:
Alle PharmaDog producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:
Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw hond ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Reviews

Waarom PharmaHorse?

Voor 22:00 besteld? Vandaag verzonden!

Altijd leuke acties of gratis producten

Dierenarts erkend, hoge pure doseringen

Ruim assortiment, gegarandeerd doping vrij*