Alles voor sterke pezen van uw paard

Alles voor sterke pezen van uw paard

De voorbenen van het paard zijn zeer sterk, maar ook kwetsbaar. De pezen van het paard kunnen extra ondersteuning gebruiken om sterk, flexibel en weerbaar te zijn en blijven. Vooral als u weet dat een paard geen spieren heeft onder de voorknie van de voorbenen en het sprongewricht van de achterbenen daardoor is de draagkracht volledig aangewezen op de pezen.

Bekijk dit product? →

Sportpaarden en supplementen

Paarden die meedoen aan de verschillende disciplines van de paardensport, zoals springen en dressuur, kunnen wel wat extra ondersteuning gebruiken om de pezen van de benen en de rest van het lichaam gezond en sterk te houden. Hiervoor zijn er verschillende producten die als supplement bij de voeding kunnen worden gegeven. Het belangrijktse voor een paard is gezonde voeding en voldoende beweging, een supplement is slechts een aanvulling op het voer.
 

Afvoer van melkzuur

PharmaHorse biedt twee Vitamine-E in twee varianten aan, Vitamine-E en Vitamine-E Excellent. De eerste is zonder Selenium, de tweede met. Vitamine E speelt een belangrijke rol bij het afvoeren van melkzuur uit de spieren na inspanning. Het is belangrijk dat een paard gezonde spieren heeft, zo worden de pezen minder belast.
 

Verschillende supplementen

Voor de pezen, spieren en gewrichten van het paard kunt u dus kiezen uit verschillende supplementen die bijdragen aan de gezondheid van uw dier. Geef uw paard naast de beste voeding en verzorging, een verantwoorde toevoeging: supplementen van PharmaHorse. In deze webshop vindt u alle PharmaHorse producten, welke u direct kunt bestellen.